torstai 2. heinäkuuta 2015

I'm going to be a Queen, therefore guard enemy!

Tykkään katsoa videoita YouTubesta. Usein avattuani tietokoneen huomaan suuntaavani videoita katselemaan. Siksi päätin täälläkin jakaa muutaman videon, joista pidän eniten.

Esittelen viisi erityyppistä videota (tosin kaikki ovat Disney-aiheisia, joten voitte päätellä, millainen minun videomakuni on) ja kerron niistä vähän. Videot eivät ole missään tietyssä järjestyksessä. En sitten omista mitään, eli nämä videot eivät ole minun tekemiäni.

Sen pidemittä puheitta, eiköhän siirrytä videoiden pariin!1. BuzzFeed

Amerikkalaisen uutistoimisto BuzzFeedin YouTube-kanavilta löytyy monenlaisia videoita, ja lisää tulee koko ajan. Jotkut videoista ovat huvittavia, jotkut vakavampia. Tämä video edustaa hauskaa puolta, ja kertoo siitä, millaisia viestejä Disney-prinsessat lähettäisivät prinsseilleen, jos heillä sattuisi kännykät olemaan. Tämä on niitä videoita, joihin ei helposti kyllästy, sillä hauskuus säilyy joka katsomiskerralla!


2. Disney-rankingit


Pidän tosi paljon eri kielistä, ja siksi minusta onkin hauskaa kuunnella Disney-hahmojen ääniä eri kielillä. Erityisen paljon pidän ranking-videoista, joissa ihmiset listaavat eri ääniä sen mukaan, mistä pitävät eniten. Tykkään kuunnella ulkomaalaisten mielipiteitä suomalaisista Disney-äänistä, ja tässä on yksi tällaisista videoista (tosin taitaa siellä mukana olla pari muutakin kuin Disney-hahmoa).


3. Google Translate Sings


Tiedättehän, kun Google-kääntäjällä tulee usein aivan kummallisia käännöksiä? Malinda Kathleen Reese tekee videoita, joissa hän tai hänen faninsa ovat kääntäneet tunnettujen kappaleiden sanoja Google-kääntäjällä englannista moniksi eri kieliksi ja sitten takaisin englanniksi, ja lopputulos on hulvaton. Kanavalla on tällaisia "kääntäjä-versioita" myös monista Disney-kappaleista, ja tässä yksi suosikeistani, Leijonakuninkaan I Just Can't Wait to Be King. Suosittelen lämpimästi katsomaan Malindan videoita, tämä nuori nainen on todella taitava laulamaan ja naurattamaan katsojiaan! Olen itse asiassa hänen videoistaan inspiroituneena tehnyt Disney-kappaleista ja muutamasta muusta laulusta omia versioitani kääntämällä kappaleen englanninkieliset sanat suomeksi (Google-kääntäjällä tietenkin), ehkä tulen niitä joskus täälläkin julkaisemaan...4. Disney-musiikkivideot


Olen aivan koukussa Disney-aiheisten musiikkivideoiden katsomiseen. Erityisen hyviä videoita ovat sellaiset, joiden kappale todella sopii videon hahmoihin. Tietenkin videon laatuun vaikuttavat myös tehosteet ja se, miten kokenut videon tekijä on. Tämänhetkinen suosikkini on tämä video, jossa Elsan ja Annan tarina kerrotaan Imagine Dragonsin Demons-kappaleen kautta. Minä liikutuin täysin nähdessäni videon ensimmäistä kertaa, kappale sopii niin hyvin näihin kahteen! Sellainen varoituksen sana tosin, että video sisältää juonipaljastuksia Frozenista!


5. AVbyte


Viimeisenä muttei missään tapauksessa vähäisimpänä on oma suosikkikanavani AVbyte. Tällä kanavalla kaksi veljestä tekevät "musikaaleja", eli näyttelyä ja musiikkia yhdistäviä lyhyitä videoita, joihin he ovat kaiken lisäksi tehneet itse kappaleita! Ei voi kuin ihailla! Muistaakseni ensimmäinen heidän tekemänsä video, jonka näin, on tämä mahtava Disney Villains- musikaali, jossa Disneyn naispahikset yrittävät selitellä tekosiaan. Tämäkin sisältää juonipaljastuksia jossain määrin, mutta ei mitenkään kauheasti. AVbyten musikaaleista löytyy jotakin jokaiselle, sillä aiheet vaihtelevat aina Twitteristä Doctor Who:hon  Mieleen jäävät kappaleet, upea puvustus ja taitavat näyttelijät tekevät AVbytesta ainutlaatuisen kanavan, jonka videoita voi katsoa aina uudelleen. Tosin viime aikoina en ole heidän videoitaan niin kauheasti katsonut, kun muistan jo suurimman osan niistä ulkoa... Joka tapauksessa kyseessä on aivan mahtava kanava, suosittelen kaikille!


Siinä ne olivatkin. Millaisia videoita itse katsotte eniten? Jos olette nähnyt jonkun videon, jota suosittelisitte katsomaan, antakaa minulle ihmeessä linkki, uudenlaisia videoita on aina hauska nähdä!

 

2 kommenttia:

 1. Hahaa, olipas hauska tuo Google translate -laulu! :D Minäkin tykkään katsoa YouTubesta juuri tämäntapaisia hauskoja, erityisesti Disneyhyn liittyviä videoita. Välillä katselen myös noita TOP-listoja Disneyhyn liittyen.

  Hauskoja videoita tekee myös kanava Smosh.com, jolta löytyy videoita myös YouTubesta, löytyy varmaan hakusanalla smosh. :)

  VastaaPoista
 2. Minussa on paljon iloa ja jännitystä, olen torpey clare, ollut tyytyväinen avioliittooni vasta, kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittovalauksillemme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkauden, luottamuksen ja luottamuksen meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten jättää avioero, myöhemmin, me erotimme. Vuosia avioeron jälkeen yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua kutsuttiin, BaBa ogbogo hieno ja erittäin henkinen mies, joka heitti rakkaus loitsu minulle ja sai EX palaamaan minulle. Olen huolestunut, joten luopun hänen yhteydenpidostaan ​​niille, joilla on suhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa ... + 234902018697Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös näissä asioissa ...

  (1) Lopeta avioero.
  (2) Loppumattomuus.
  (3) Onnea Spell.
  (4) Avioliitto.
  (5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.

  VastaaPoista