perjantai 10. heinäkuuta 2015

For there's no man in town half as manly...

On tullut aika julkaista toinen Disney-aiheinen top-listani. Tällä kertaa aiheena ovat komeimmat miehet! Näitä komistuksiahan Disney-elokuvissa riittää, ja olikin vähän hankalaa valita kymmenen parasta - ja vielä sijoittaa heidät järjestykseen! Tässä listassa pääpaino on siis ulkonäöllä, tosin luonteillakin on ollut vähän vaikutusta, sillä hahmon luonteella on suuri merkitys siinä, millaisena hänet näkee (siksi esimerkiksi Gaston ei voisi olla tällä listalla, vaikka otsikossa häneen viitataankin).

Kuvat ovat Disney Wikistä. Nyt jätetään alkuhöpinät sikseen ja päästetään komistukset esille!  



10. Prinssi Phillip 










Phillip on huomattavasti kehittyneempi hahmo kuin häntä edeltäneet Lumikin ja Tuhkimon prinssit - hän sai nimenkin! Phillip on myös komeampi kuin edellä mainitut. Lisäksi hän on hyvä laulamaan, tanssimaan, ratsastamaan, ja hurmaamaan. Voiko mies olla näin täydellinen? Tuskin, ainakaan oikeassa elämässä. Siksi hän onkin minun silmissäni vähän turhan täydellinen prinssi, ja hänen hahmonsa jää aika yksipuoliseksi. Mutta on hän silti komea. 



9. Tarzan 












Tarzan on ehkä vähän turhan villi minun makuuni, mutta toisaalta hän on lempeä ja urhea ja... komea. Hänen kasvonsa ovat kyllä aika kulmikkaat, mutta nuo silmät! Tarzanin katse on uskomattoman intensiivinen, ja toivoisin jonkun katsovan minuakin joskus sillä tavalla kuin Tarzan katsoo Janea. Olen muuten kuullut ihmettelyä siitä, miksei Tarzanilla ole yhtään karvoitusta, vaikka hän on elänyt lähes koko elämänsä viidakossa... Kumma juttu kyllä. En usko hänen oikein ajaneen karvojaan, eikä se olisi kauheasti edistänyt gorillojen joukkoon sulautumista. Mutta ehkä hänelle ei vain kasva karvoja? Tai jotain... 



8. Li Shang 













Shang ei turhia hymyile, mikä on vähän sääli, koska hänen hymynsä on ihana! Siksi valitsinkin hänestä kuvan, joissa hän väläyttää yhden harvoista hymyistään (vielä söpömpi on kyllä se ujo hymy Mulanin seurassa). Shangilla riittää lihaksia, mikä onkin hyvä armeijan kapteenille, mutta minun tyyppiäni ovat kuitenkin vähän vähemmän kuntoilleet miehet. On Shang silti komea, ei hän tällä listalla muuten olisi! 


7. Jim Hawkins 














Jim on oikeastaan enemmän söpö kuin komea. Hahmona tykkään hänestä paljon, sillä hän on tosi realistinen ja hänen tunteensa koskettavat katsojaa. Mutta jos palataan Jimin ulkonäköön, rakastan hänen hymyään ja silmiään. Mutta hänen hiustyylinsä on vähän outo. Tai siis, miten tuollainen edes tehdään? Toisaalta hän on peräisin toiselta planeetalta, joten ehkä heidän käsityksensä muodista on vähän erilainen kuin täällä. Ihan aiheen vierestä, olen ihmetellyt, miksi Jim ja hänen äitinsä ovat ainoat ihmiset elokuvassa... Onko ihmiseen helpompi samaistua, vai mitä? (Vai annetaanko tähän selitys ja minä olen vain missannut sen?) 


6. Hirviö 













Hirviö on omalla tavallaan suloinen myös hirviönä (siis silloin kun hän ei ole raivoissaan), mutta ihmismuodossa hänestä tulee oikea komistus. Erityisesti pidän hänen ihanan sinisistä silmistään ja punaisista, pitkistä hiuksistaan. Minä rakastan punatukkaisia miehiä, ja on kivaa vaihtelua, ettei kaikilla prinsseillä ole aina ruskeat tai mustat hiukset. Vaihtelua tuo myös hiusten pituus. Hirviötä, jota usein myös prinssi Adamiksi kutsutaan, voisikin sanoa parhaiten erottuvammaksi Disney-prinssiksi. Olisi kiva nähdä häntä tässä muodossa enemmänkin...



5. Kristoff 













Kristoff on ihana! Hän on tosi sympaattinen, vähän kömpelö ja aika söpö. Hän poikkeaa ulkonäöltään aika lailla useimmista Disneyn mieshahmoista, ja ehkä juuri tämä tekee hänestä niin suloisen. Vaalea on myös aika harvinainen hiusten väri Disney-miehillä. Itse pidän ulkonäöllisesti eniten tummista miehistä, mutta monet vaaleahiuksiset ovat kiltin näköisiä, eikä Kristoff ole poikkeus. Katsokaa nyt tuotakin hymyä! (Toivottavasti Sven ei varasta huomiotanne kuvassa!)



4. Flynn Rider/Eugene Fitzherbert 













Kutsuttiinpa häntä sitten Flynniksi tai Eugeneksi, tältä mieheltä ei komeutta puutu! Erityisen ihana on hänen hymynsä (siis aito hymy, ei mikään feikki virne). Hän on myös tosi miehekkään näköinen. Siis ovat monet muutkin Disney-sankarit miehekkäitä, mutta Eugenen kohdalla ei ole epäilystäkään, että hän on aikuinen mies. Olen kuullut elokuvan tekijöiden sanovan hänen iäkseen 26 vuotta. Hän taitaa siis olla yksi vanhimpia Disney-prinssejä, ellei jopa vanhin. Mutta ei ikä miestä pahenna (okei, ei se sanonta ihan noin mene), ainakaan Eugenen tapauksessa. 



3. Prinssi Naveen 













Naveen nähdään suurimman aikaa elokuvastaan sammakkona, mutta ei se muuta sitä, että hänen ihmismuotonsa on komea (ja on hän sammakkonakin ihana hahmo, ei siinä mitään). Minusta hän on muuten paljon komeampi tavallisissa vaatteissa kuin univormussa (huolimatta kuvasta), vaikka tykkään muuten pukumiehistä... Mutta rento pukeutumistyyli sopii hänelle paremmin! Naveenilla on ihanat hiukset ja hymy, ja hänen silmänsä ovat tosi jännän väriset! Melkein kuin keltaiset, mutta kuitenkin ruskeat... Ihana Naveen on joka tapauksessa! 



2. Prinssi Eric 













Ericin kohdalla on vaikea selittää, miksi hän on niin ihana. Ehkä se on tuo hymy, tai nuo ihanan siniset silmät, tai merellinen pukeutumistyyli... Tai kaikki yhdessä. Hänellä on myös koira ja hän soittaa huilua! Ei ihme, että Ariel rakastui häneen, Eric vaikuttaa oikealta unelmalta! On kuitenkin eräs, josta pidän Ericiäkin enemmän... 



1. Aladdin 














Olen aivan rakastunut Aladdiniin, sekä ulkonäöllisesti että luonteellisesti. Hän on ihanan poikamainen, inhimillinen ja söpö. Alan hymyillä kun vain ajattelenkin häntä. Aladdinin ulkonäössä pidän kaikesta, mutta erityisesti hänen hymystään, suurista silmistään ja paksuista, tummista hiuksistaan. Tältä näyttäisi minun unelmapoikaystäväni! En sitten tiedä, mistä sellaisen löytäisi... 




Siinä se sitten oli. Tätä listaa oli hauska tehdä, varsinkin kun sai katsella Disney-komistusten kuvia! Ketkä ovat teistä komeimpia Disney-miehiä? Onko makumme sama vai ihan eri? Kertokaa kommenteissa mielipiteenne! 


2 kommenttia:

  1. Hii! Oi, mitä Disney-komistuksia!!! :) Samoja miehiä pomppii minunkin listallani, jonka tein jo neljä (!) vuotta sitten! Huhhuh, kun aika rientää! Minun lempparini on aina ja ikuisesti Hirviö, ja seuraaville sijoille pääsee Shang ja Tarzan. :) Oman listani tekemisaikaan ei Frozenia vielä ollut ilmestynyt, mutta nyt laittaisin Kristoffin ehdottomasti listalle! Minä tykkään kovasti vaaleista miehistä, ja Kristoff on luonteeltaan niin ihana ja suloinen, että ansaitsisi ehdottomasti listasijoituksen. Ehkä laittaisin hänet neloseksi. :) Alla olevasta linkistä voit lukea halutessasi minun TOP-listani samaisesta aiheesta:

    http://rinkitinkitinki.blogspot.fi/2011/12/ja-naa-tytot-tata-miesta-haikaa.html

    VastaaPoista
  2. Minussa on paljon iloa ja jännitystä, olen torpey clare, ollut tyytyväinen avioliittooni vasta, kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittovalauksillemme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkauden, luottamuksen ja luottamuksen meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten jättää avioero, myöhemmin, me erotimme. Vuosia avioeron jälkeen yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua kutsuttiin, BaBa ogbogo hieno ja erittäin henkinen mies, joka heitti rakkaus loitsu minulle ja sai EX palaamaan minulle. Olen huolestunut, joten luopun hänen yhteydenpidostaan ​​niille, joilla on suhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa ... + 234902018697Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös näissä asioissa ...

    (1) Lopeta avioero.
    (2) Loppumattomuus.
    (3) Onnea Spell.
    (4) Avioliitto.
    (5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.

    VastaaPoista