perjantai 8. tammikuuta 2016

Liebster Award

Myöhäiset uudenvuodentoivotukset kaikille! Viime kuussa sain Ihmeiden aukio- sekä Rinki tinki tinki- blogeja pitävältä Annalta Liebster Award- tunnustuksen. Menin hämilleni, sillä tunnustus oli minulle aivan vieras juttu. Olin kuitenkin iloinen, ja vaikuttaa siltä, että blogini kävijämäärä on noussut tunnustuksen jälkeen! Kiitos paljon, Anna! 

Liebster Award on tunnustus, joka annetaan hyville blogeille, joilla on vähän lukijoita. Tarkoituksena on saada blogille lisää lukijoita.
Liebster Award-tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:


1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi.
 2. Laita palkinto (yllä oleva kuva) esille blogiisi.
 3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen.
4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon ja joilla on alle 200 lukijaa.
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat.
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen.
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse. Ensinnäkin täytyy sanoa, että lukulistallani on tällä hetkellä melko vähän blogeja. Siispä annan tunnustuksen vain kolmelle blogille: 

Missing Link

Me,myself&I

In a Place of Miracles


 Ja tässä tulee kysymykseni tunnustuksen saajille: 


1.       Mikä on paras näkemäsi animaatioelokuva (ei välttämättä se kaikkein rakkain, vaan elokuvallisesti ja toteutukseltaan hyvä)?

2.       Minkä elokuvan olet halunnut nähdä jo pitkään, muttet ole nähnyt? 

3.    Mitä nostalgia merkitsee sinulle?

4.       Suosikkisi fiktiivisistä pareista? 

5.     Mille ajalle siirtyisit, jos käytössäsi olisi aikakone? Miksi?

6.       Mikä on paras näkemäsi elokuvasovitus kirjasta?

7.       Kenet julkisuuden henkilön haluaisit tavata ja miksi? 

8.       Mitä asiaa haluat kokeilla ainakin kerran elämäsi aikana?

9.       Oletko enemmän ekstrovertti vai introvertti? 

10.    Miten selittäisit rakkauden?

11.   Mitä tarvitaan onnelliseen elämään?  


Anteeksi, etteivät kysymykset välttämättä ole siitä kaikkein omaperäisimmistä päästä. Nyt tulee sitten se tunnustuksen hauskin osuus, eli vastaaminen Annan kysymyksiin:                            1. Milloin ja miksi päätit aloittaa blogin pitämisen?

Aloitin blogin viime vuoden kesäkuussa. Syynä oli, että halusin saada ajatuksiani julki. Olen aika ujo ihminen, mutta blogiin kirjoittamista ei onneksi tarvitse jännittää!

2. Kuinka kauan sinulla menee keskiverroin yhden blogitekstin kirjoittamisessa?
 
Vaikea sanoa. Kirjoitan harvoin koko blogitekstin yhtäjaksoisesti, joten en ole varma... Luulen, että ilman taukoja kirjoittamiseen menee noin tunti.
 
 3. Mikä asia kuuluu erottamattomasti jouluusi, jota ilman joulu ei ole joulu?
 
Läheiset ihmiset ja porkkanalaatikko. :)
 
4. Mitä vuonna 2016 ilmestyvää elokuvaa odotat eniten?
 
Tänä vuonna on tulossa paljon lupaavan oloisia elokuvia! Odotan ainakin Disneyn Zootopiaa sekä loppuvuodesta tulevaa Marvelin Doctor Strange- elokuvaa. En ole koskaan ollut erityisen innostunut Marvelin elokuvista, mutta äkkiä alkoi kiinnostaa paljonkin, kun pääosassa on suosikkinäyttelijäni Benedict Cumberbatch. Myös Fantastic Beasts- elokuva kiinnostaa, vaikka myös arveluttaa. Miten alle satasivuisesta kirjasta saa trilogian? Onneksi J.K. Rowling on käsikirjoittajana ja ihana Eddie Redmayne pääosassa!
 
 
Lähde: http://blogs-images.forbes.com/markhughes/files/2015/08/Zootopia-4-1940x1119.png
 
 
5. Mikä on tärkein esineesi, jota ilman et voi elää? (Kännykkää ja tietokonetta ei lasketa mukaan.)
 
Varmaankin kynä, sillä jollakin pitää saada kirjoittaa! :D
 
 6. Mikä on ensimmäinen elokuva, jonka muistat nähneesi elokuvateatterissa?
 
Muistan hyvin hämärästi nähneeni DreamWorksin Hain tarinan. Olin tuolloin viisivuotias, ja muistelisin että meillä oli kylpylelujakin elokuvan hahmoista...
 
7. Mitä harrastat?
 
Teatteria, tosin tällä hetkellä en ole mukana missään produktiossa. Elokuvissa tulee käytyä sen verran usein, että sen voisi laskea harrastukseksi (tosin harmillisen kalliiksi sellaiseksi).
 
8. Mihin Disney-elokuvan lauluun voisit herätä joka päivä?
 
Olen maininnutkin, että Circle of Life olisi kiva herätysbiisi. Tosin sitä voisi myös pelästyä... Toinen mukava biisi olisi Belle, bonjour-huutoineen kaikkineen. Mutta mahtaako mikään laulu oikeasti olla miellyttävä kouluaamuna?
 
9. Keneen Disney-hahmoon samaistut parhaiten?
 
Belleen, kuten olen jo kertonutkin. Pidämme molemmat lukemisesta, olemme hieman yksinäisiä ja meillä on vähän samantyylinen huumorintaju. Huomaan myös joskus uneksivani seikkailuista.
 
10. Mikä on mielestäsi paras Disneyn studioiden näytellyistä elokuvista?
 
Nyt täytyy tunnustaa, että olen nähnyt melko vähän Disneyn näyteltyjä elokuvia... Pidän ainakin elokuvasta Pirates of the Caribbean - Mustan helmen kirous sekä viime vuonna ilmestyneestä koskettavasta Tomorrowland:ista. Hienoja näyttelijöitä ja hyvää huumoria molemmissa elokuvissa. Tosin Tomorrowland tuntui jäävän vähän kesken...
 
Lähde: http://disneyscreencaps.com/pirates-of-the-caribbean-the-curse-of-the-black-pearl-2003/89/
 
 
11. Minkä Disney-klassikon tarina muistuttaa eniten sinun tähänastista elämäntarinaasi? 

Tämä on vähän hankala kysymys. Mieleeni tulee Herkules, koska olen aina tuntenut oloni vähän ulkopuoliseksi ja olisi hienoa tulla kaikkien hyväksymäksi, vaikkei se välttämättä mahdollista olekaan. Lisäksi kuuluisuus on kutkuttava ajatus. En siis halua kuulostaa mitenkään itsekeskeiseltä, mutta olisi hienoa, jos ihmiset joskus tuntisivat minut saavutusteni vuoksi. Siinä se taisikin sitten olla. Kiitos vielä kerran, Anna! :)

Ja loppuun vielä ilmoitusasia. Koska Court of Eleanor tuntuu vakiintuneen jo nimenomaan Disney-blogiksi, päätin myös, että sitä se myös tulevaisuudessa olisi. Tarinoita saatan julkaista vielä aika ajoin (minulla on yksi keskeneräinenkin tarina, jonka jatkuminen on epävarmaa...), mutta muuten omistan blogin pelkästään Disney-jutuille. Muita kiinnostuksenkohteitani varten perustin juuri blogin A Geek Interpreter, missä ei ole vielä oikein mitään, mutta minne on tulossa juttuja ainakin elokuvista ja TV-sarjoista. Käykää ihmeessä katsomassa, jos kiinnostaa! 

8 kommenttia:

 1. Voi kiitos tunnustuksesta! Hyviä kysymyksiä, olet keksinyt, piätäpä katsoa, milloin vastailen niihin!

  Mutta kiitos vielä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! :) Näköjään aloit seurata myös uutta blogiani, kiitos sinulle siitä!

   Poista
  2. Ole hyvä! Kirjoituksiasi on kiva lukea olivat ne sitten Disney-aiheisia tai eivät!:)

   Poista
 2. Kiitos kysymyksiini vastaamisesta! Zootopia on kyllä tosissaan elokuva, jota minäkin odotan innolla! Onneksi ei tarvitse enää kauaa odottaa! :D Pirates of the Caribbeanit ovat tehneet myös minuun vaikutuksen, varsinkin ensimmäinen. Mustan helmen kirous on paras!

  Huu, pitääkin kurkistaa uuden bogisi puolelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksistä! :) En odottanut Zootopiaa läheskään niin paljon kuin nyt, kunnes satuin näkemään telkkarista sen laiskiaistrailerin! :D Varmasti on luvassa hauska elokuva, ja aihekin on kiinnostava.

   Ja kiitos toisenkin blogini seuraamisesta! :)

   Poista
 3. Eksyin blogiisi Lotan blogin puolelta ja tahdoin vain kommentoida että olet keksinyt aivan ihanat kysymykset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse ajattelin kysymysteni olevan vähän tylsiä, mutta toisaalta ne ovat sellaisia, joihin tykkäisin itse vastailla.

   Ja toivottavasti viihdyt blogissani, vaikka eksymällä olisitkin tänne päätynyt! :)

   Poista